Scroll Top

Prewedding

Vaš pre-wedding foto session je poseban trenutak koji će vam pružiti mogućnost da se opustite i uživate u pričanju priče pre vašeg velikog dana.

Strast koju gajimo prema fotografiji i ljubavi jeste ono što nas čini pravim izborom za vašeg pre-wedding fotografa.

Bilo da za lokaciju fotografisanja izaberete neku od predivnih destinacija u prirodi ili želite neku od gradskih lokacija, urbanih ili istorijsko značajnih, a možda ste ljubitelji jednostavnih mesta, koja imaju poseban značaj za vašu ljubavnu priču, tu smo da vašu viziju pretočimo u romantične i emotivne bezvremenske slike.

Pre-wedding fotografisanje je jedno od najlepših, zato što budući mladenci nisu ograničeni vremenskim protokolom, gužvom, nego su usmereni jedno na drugo, opušteni, puni nade.

Naši pre-wedding fotografi su majstori u stvaranju romantičnih i originalnih scena, koji svojim znanjem i iskustvom stvaraju opuštenu atmosferu i koji će od para izvući najiskrenije emocije.

Osim što ćemo uhvatiti vašu ljubav, potrudi ćemo se zabeležiti i vašu povezanost, smijeh, nežne poglede i smestititi ih u najlepše fotografije koje će vas uvek podsećati na ovaj predivni trenutak.

Pozovite nas ili nas posetite, tu smo da čujemo i ispričamo vašu ljubavnu priču.

Vaš Foto atelje Zemun